Виставка масштабних моделей техніки

a2w6cxy_kni6-7 грудня 2016 р. проходила Виставка масштабних моделей техніки за участю робіт чернігівських моделістів до Дня Збройних Сил України в клубі «Прометей» КЗ ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради. Захід проводився за ініціативи управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради на підтримку проектів інститутів громадянського суспільства, що направлені на патріотичне виховання дітей та молоді міста Чернігова. Співорганізатором виставки став Олександр Бондар, науковий співробітник Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського.

На виставці були представлені роботи авторів: Олександра Бондаря, Владислава Кириченка, Анатолія Якимахи, Олександра Климка, Віталія Шишова, Дмитра Оніщенка, Олексія Скобелєва, Дмитра Гармаша, вихованців судо-модельного гуртка Клубу юних моряків «Під вітрилами» (кер. О. Бондар, В. Кириченко).

З успіхом проведені майстер-класи для дітей, які проводив О. Бондар, О. Климок та інші моделісти. Діти також отримали додаткові роздруківки для самостійного складання моделей.

6lr0fe5obteВиставку відвідали молодші школярі ЗНЗ № 32, вихованці клубів за місцем проживання, вихованці кримінально-виконавчої інспекції, вихованці міського центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю, керівники гуртків з моделювання з інших районів Чернігівської області, друзі й колеги авторів, роботи яких представлені на виставці, адміністрація зацікавлених позашкільних навчальних закладів міста, інших установ, представники ЗМІ. Приходили й батьки із синами та діди з онуками.

Особливим відвідувачем виставки став Командир танкової роти 1-ої гвардійської окремої танкової бригади майор Володимир Іванович Левкович (в іншому світі – керівник гуртків Ковельської міської СЮТ, Волинської області).